Днес в Пазарджик се  проведе информационна среща  на зам.-министърът на

...
Днес в Пазарджик се  проведе информационна среща  на зам.-министърът на
Коментари Харесай

Зам.-министър и земеделци бистриха новостите в бранша

Днес в Пазарджик се  проведе осведомителна среща  на зам.-министърът на земеделието, храните и горите доктор Лозана Василева със земеделските производители в Пазарджик. На нея участваха Стоян Траянов,директор на Областна дирекция " Земеделие " в Пазарджик и регионалният шеф Стефан Мирев. 

На срещата зам.-министърът и екипът й специалисти обясниха на земеделските производители  схемите по директните заплащания по акция 2018-а. Земеделските производители бяха осведомени и с новостите при кандидатстване и с изискванията, на които да отговорят, както и с дейностите, които би трябвало да извършват, с цел да получат финансово подкрепяне. 

Местните фермери полечшха и информация  за новостите, свързани с осведомителната система ИСУН 2020 и практическите аспекти на подаването на планове онлайн.
Във връзка с измененията от януари 2018 година в Закона за земеделските производители, Държавен фонд „ Земеделие ” стартира банкет на документи посредством Интегрираната система за ръководство и наблюдаване (ИСУН). Чрез нея фермерите ще подават електронно всички документи по отношение на кандидатстване за подкрепяне по ПРСР. Изключение ще има единствено за техническата документи, която съпровожда плановите оферти.

Стопаните имаха опцията да попитат персонално доктор Лозана Василева и специалистите от Министерството на земеделието, храните и горите въпроси, които ги вълнуват или по които  нямат задоволително  яснота.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР